.

.

Shenzhenu horizontu trava brod fabrika je napravio imitaciju rezbarije u drvetu profesionalni proizvodnju sintetičkih smole proizvoda

Shenzhenu horizontu trava brod fabrika je napravio imitaciju rezbarije u drvetu profesionalni proizvodnju sintetičkih smole proizvoda

KM 1275.00
Količina robe


Velicina : 58 * 58 * 86 CM
Površinu Tehnologija : Graining
Umeće : Skulpturu
Kraja trava Fabrika Svaki regionalni Nacionalne Zapošljavanje agenti i distributerima, potpisivanje ekskluzivni lokalne isporuka agenata .
Ako su vaše ideje, tvoj dizajn umjetničko djelo ili uzorke, imamo profesionalni dizajn i tehnički tim da proizvede prema vašim zahtjevima. Molim te nazvati i razgovarati o običaj smole materijal proizvoda, Službe telefon 0755-89381771 I radujem sa tobom pobijediti.
Proizvod parametre :
Model : 86 cm lotus Guanyin drva
Proizvod pravilo : 58 × 58 × 86 CM (SAM * M * H)
Proizvod Težinu : o 20 KG
Materijal : Smole, FRP
Proizvod Proces : površinu drvo zanat
Predstava prednosti : da Li je tijelo od najboljeg materijala, boje, glatki-jasno, pa napolju boja efekat
Horizont trava brod proizvoda fabrika je osnovana u 2003, sada ima više od 100 profesionalni i tehnički zaposlenika, više od 5.000 kvadratnom metru biljka, da li je izvanredna privatna preduzeća u Shenzhenu, počinio razvoju kulture subjekata, kompanija's proizvoda je pozvan da učestvuju u Shenzhenu Fer. Od samog početka brzo razvoj broj srednjih poduzeća kroz korporacijska kultura prilagoditi poklone. Proizvoda u svim glavnim gradovima širom zemlje na veliko prodaja i izvoze u tržišta u Južne Azije, Evropi i Amerika, dobio po tržištu.
Njemačka da vam predstavim prvu klasu opremu electroplating proces, moderna napredne tehnologije i tradicionalne povezani ko rođena braća oplate savršena kombinacija tehnologija, stvaranju sjajan zlato oplate.
Pored toga kompanija se fokusirati na statue razredu ima više u dubinu studija, veliki Buda Zanata (Guanyin, Maitreya, Bog Bogatstvo, Guan Gong, i tako dalje).
Radimo u dobroj vjeri, kvalitet i cijena koristi ideja saradnje, tokom godina naš kvalitet i službe su dobili priznanje od nove i stare mušterije, toplo pozdravite nove i stare mušterije i prijatelji zovu razgovarati!

R

Slične ponude