.

.

Shenzhenu fabrika veliko smole teče apstraktno umjetnost kući pribor zanata ukrase Sreće Sambou

Shenzhenu fabrika veliko smole teče apstraktno umjetnost kući pribor zanata ukrase Sreće Sambou

KM 177.00
Količina robe


Odštampao LOGO : Možete
Da li patent izvori : Bez
Velicina : 25 * 25 * 29 Sretan Sambou
Površinu Tehnologija : Naslikao
Umeće : Skulpturu
Proizvod Tip : Kinesko vodeno Ukras Niz (Lucky Sambou)
Proizvod Specifikacije : 25 * 25 * 29 CM (SAM * M * H)
Materijal : Smole, FRP
Proizvod Proces : pun-boja fontanu
Predstava prednosti : najbolji materijal, boje, gladak i jasno, pa napolju boja efekat, izvrsne izradu
Ostale proizvode preporučujem :
Horizont trava brod proizvoda fabrika je osnovana u 2003, sada ima više od 100 profesionalni i tehnički zaposlenika, više od 5.000 kvadratnom metru biljka, da li je izvanredna privatna preduzeća u Shenzhenu, počinio razvoju kulture subjekata, kompanija's proizvoda je pozvan da učestvuju u ICIF izložba. Od samog početka brzo razvoj broj srednjih poduzeća kroz korporacijska kultura prilagoditi poklone. Proizvoda u svim glavnim gradovima širom zemlje na veliko prodaja i izvoze u tržišta u Južne Azije, Evropi i Amerika, dobio po tržištu.
Njemačka da vam predstavim prvu klasu opremu electroplating proces, moderna napredne tehnologije i tradicionalne povezani ko rođena braća oplate savršena kombinacija tehnologija, stvaranju sjajan zlato oplate.
Pored toga kompanija se fokusirati na statue razredu ima više u dubinu studija, veliki Buda Zanata (Guanyin, Maitreya, Bog Bogatstvo, Guan Gong, i tako dalje).
Radimo u dobroj vjeri, kvalitet i cijena koristi ideja saradnje, tokom godina naš kvalitet i službe su dobili priznanje od nove i stare mušterije, toplo pozdravite nove i stare mušterije i prijatelji zovu razgovarati!

R

Slične ponude