.

.

Fabrika direktno poklone za vjenčanje smole zanata ukrase klatno nakit ljubavnici zauvijek crane ukrase

Fabrika direktno poklone za vjenčanje smole zanata ukrase klatno nakit ljubavnici zauvijek crane ukrase

KM 279.00
Količina robe


Da li patent izvori : Bez
Velicina : 13 * 7.5 * 23.5 CM duplo zlato, 13 * 7.5 * 23.5 CM crveni zlato, 13 * 7.5 * 23.5 CM silver
Površinu Tehnologija : Pozlaćeni
Umeće : Skulpturu
Kraja trava Fabrika Svaki regionalni Nacionalne Zapošljavanje agenti i distributerima, potpisivanje ekskluzivni lokalne isporuka agenata .
Ako su vaše ideje, tvoj dizajn umjetničko djelo ili uzorke, imamo profesionalni dizajn i tehnički tim da proizvede prema vašim zahtjevima. Molim te nazvati i razgovarati o običaj smole materijal proizvoda, Službe telefon 0755-89381771 I radujem sa tobom pobijediti.
Proizvod parametre :
Proizvod Tip : Mali nečeg duplo zlato crveni zlata, srebra
Proizvod pravilo : 13 * 7.5 * 23.5 CM (SAM * M * H)
Materijal : Smole, FRP
Proizvod Proces : izvrstan zlatne silver
Predstava prednosti : najbolji materijal, boje, glatki-jasno, high-end tehnologija, dobro napolju crta efekat
Horizont trava brod proizvoda fabrika je osnovana u 2003, sada ima više od 100 profesionalni i tehnički zaposlenika, više od 5.000 kvadratnom metru biljka, da li je izvanredna privatna preduzeća u Shenzhenu, počinio razvoju kulture subjekata, kompanija's proizvoda je pozvan da učestvuju u Shenzhenu Fer. Od samog početka brzo razvoj broj srednjih poduzeća kroz korporacijska kultura prilagoditi poklone. Proizvoda u svim glavnim gradovima širom zemlje na veliko prodaja i izvoze u tržišta u Južne Azije, Evropi i Amerika, dobio po tržištu.
Njemačka da vam predstavim prvu klasu opremu electroplating proces, moderna napredne tehnologije i tradicionalne povezani ko rođena braća oplate savršena kombinacija tehnologija, stvaranju sjajan zlato oplate.
Pored toga kompanija se fokusirati na statue razredu ima više u dubinu studija, veliki Buda Zanata (Guanyin, Maitreya, Bog Bogatstvo, Guan Gong, i tako dalje).
Radimo u dobroj vjeri, kvalitet i cijena koristi ideja saradnje, tokom godina naš kvalitet i službe su dobili priznanje od nove i stare mušterije, toplo pozdravite nove i stare mušterije i prijatelji zovu razgovarati!

R

Slične ponude