.

.

Ovaj skulpturu / smole Ukras / srebrne oplate ukrase / ukrase / apstraktno umjetničko djelo / skulpturu zanata

Ovaj skulpturu / smole Ukras / srebrne oplate ukrase / ukrase / apstraktno umjetničko djelo / skulpturu zanata

KM 1185.75
Količina robe


Dušo Veličine 48x28x56
Materijal : Smole / Oplate
Molim te Re-znak prvi pregled , Za druge, u ime ogrlicu, molim vas račun primalac da ponovo znak prvi pregled, betonski inspekciju kako slijedi :
1. Pakiranje nije oštećen, mokra
2. Broja Proizvoda ispravi
3. drveni okvir je netaknuta
Gore tri poena i onda znak, ako ne upoznam iznad tri poena, lice u lice i ukazuju na razloga za odbijanje, Ako se znak ne odgovara broj našao u broj robe (logistike) avion na listi, izgled neispravni roba, iz logistike kompanijama da tranzicija odgovornost kupcu, kupujem preuzme odgovornost se vratio, a iskreno se nadam da ćeš razumeti.
O Vrati :
Dućan sve bebe su odvedeni u vrstu, pro kupiti! Vidim bebu opis pre nego što si kupuju, ne da kupiš sa maštu, boje i maštu kao povratak razlog da se ne poklapa! Postoje razlike u tome kako boje svaki kompjuter , boja je previše osjetljiva pro Kupiti pažljivo i objektivno prema! !
Zbog Dostava :
Svi smo logistike su koristili karton ili kutiju, drvene okvir van pakovanja, logistika i odredi mušterija, ali i naši dugoročna saradnja iz logistike ići.
O Isporuka :
Kada prodavnicu robe aukciji, koliko god je moguće, sporazum sa prodavac vrijeme isporuke, smole proizvode uglavnom u 710 dana, kuje željeza i metal krivotvorenje u 10 - 30 dana. Kupac čvrsto raspored, možemo pregovarati, rano isporuka
O Računu :
Dućan sve proizvode ponudu bez poreza, racuni treba da dodam 6 porez trenutku, i nakon pro da potvrdim priznanicu, da sredim mail računa.

R

Slične ponude