.

.

[Yan Planinu] slučajeva bambus / drvo čaj veliki crni kamen čaj poslužavnik duž novi Kineski eksplozije

[Yan Planinu] slučajeva bambus / drvo čaj veliki crni kamen čaj poslužavnik duž novi Kineski eksplozije

KM 376.50
Količina robe


Pakujem broj : 6
Da li uvoz : bez
Ime Odsjek za čaj uživaju broj Sy001 Z Mjesto Porijekla Xianyou, Fujian - Kineski klasični brod Primarni boje Teksturu materijal Šang Zhu, crnog kamena potpuno Yan Shan Specifikacije
61*18.5*5 [pribor] poslužavnik drenaža čarape, voda loptu, čaj gajbu. Dušo opis
proizvod da Šang bambus bazu, crnog kamena da disk, savršena kombinacija ta dva, da je, promjenu tržišta većina proizvoda je trenutna situacija u samac, veliki pad na kraju težinu proizvod, čini proizvod više lak i praktičan, izvrstan je i bogat konotaciju. Fizicke osobine i karakteristike u crnog kamena bambus da proizvode više trajnog. Još crnog kamena jedinstvena vode stopu upijanja, što također kao što su ljubičasta pijeska može biti odrastao, u čaj vlagu pod, više nježan značajne stoga mogu da uradim za dostojan kolekciju Umetnost i zanati, pa i izabran za izbor disk.
Novi dizajn koncept, jedinstvena collocation, fuziju za drevne umjetničke i umetnost sada. Divna tradicionalne klesao kamen tehnika i moderna tehnologija prefinjena i elegantne, kao da je priroda! Taj proizvod se ne samo roman i lepa, lepa i velikodušni, elegantan high-end. I bogat konotaciju tradicionalne kulture sa Kinezima karakteristike, odražavaju jedinstvena Kineski čaj kulture, pokazuje da je čaj ceremoniju za umjetnički začeće i čaj bogata poetski i umetnički ukus. Svaki sekcija su u potpunosti uzeli u obzir prirodni kombinacija funkciju i umjetnosti, čaj će biti lepota Orijentalna čaj kulture i čaj spoj, zagovara harmoniji između čoveka i prirodu Kineski čaj kulture savršen oličenje.
ovaj proizvod je mode i elegantno kombinaciju, drevne umjetničke i današnjoj kulturi međusobnog autentično, na guqin formi, pametan će voditi tenk dizajn je u obliku niz. To se odražava na miru od piće haosu, ali odražava na društveni događaj elegancije. "Yan Shan drvo" će elemenata tradicionalne kulture i suvremeni estetički u život, da stvori i praktično, umjetnik, koristio kod kolekcije. Pokloni za prijatelje i rodbinu, osobne koristi mogu odražavaju elegantna ukus! Izbor je opstanak posao poklone, konferenciji proslava, otvaranju, rođendanske poklone, godišnjica, Kući Saznati nakit! Materijal uvod
[Šang bambus materijal uvod] Šang bambus da bambus u top razredu i nikad ne puca, sa mildewing i insekt se opirao pojesti do moljac, grubo nositi-otporna, praktično jaka, dobro ductility, itd.

R

Slične ponude