.

.

Sretan Arowana veliko imitacija mramor smole ukrase zanata kući ukrase voda može ribu

Sretan Arowana veliko imitacija mramor smole ukrase zanata kući ukrase voda može ribu

KM 648.00
Količina robe


Odštampao LOGO : Možete
Da li patent izvori : Bez
Velicina : 39 * 34 * 29cm
Površinu Tehnologija : Naslikao
Umeće : Skulpturu
Horizont trava brod fabrika Chengzhao regionalnog agenti i distributerima, potpisivanje ekskluzivni lokalne isporuka agenata.
Ako su vaše ideje, tvoj dizajn umjetničko djelo ili uzorke, imamo profesionalni dizajn i tehnički tim da proizvede prema vašim zahtjevima. Molim te nazvati i razgovarati o običaj smole materijal proizvoda, službe telefon, radujem se radu sa tobom da pobedi
Proizvod parametre :
Proizvod Tip : Kinesko vodeno Ukras Niz (Lucky Arowana)
Proizvod Specifikacije : 39 * 34 * 29 CM (SAM * M * H)
Materijal : Smole
Proizvod Proces : Mramor
Predstava prednosti : najbolji materijal, boje, gladak i jasno, pa napolju boja efekat, izuzetan rad.
Horizont trava brod proizvoda fabrika je osnovana u 2003, sada ima više od 100 profesionalni i tehnički zaposlenika, više od 5.000 kvadratnom metru biljka, da li je izvanredna privatna preduzeća u Shenzhenu, počinio razvoju kulture subjekata, kompanija's proizvoda je pozvan da učestvuju u Shenzhenu Fer. Od samog početka brzo razvoj broj srednjih poduzeća kroz korporacijska kultura prilagoditi poklone. Proizvoda u svim glavnim gradovima širom zemlje na veliko prodaja i izvoze u tržišta u Južne Azije, Evropi i Amerika, dobio po tržištu.
Njemačka da vam predstavim prvu klasu opremu electroplating proces, moderna napredne tehnologije i tradicionalne povezani ko rođena braća oplate savršena kombinacija tehnologija, stvaranju sjajan zlato oplate.
Pored toga kompanija se fokusirati na statue razredu ima više u dubinu studija, veliki Buda Zanata (Guanyin, Maitreya, Bog Bogatstvo, Guan Gong, i tako dalje).
Radimo u dobroj vjeri, kvalitet i cijena koristi ideja saradnje, tokom godina naš kvalitet i službe su dobili priznanje od nove i stare mušterije, toplo pozdravite nove i stare mušterije i prijatelji zovu razgovarati!

R

Slične ponude