.

.

Sjedi Budu ukrasi na veliko proizvođači u Jugoistočnoj Aziji Thai zanata kući dekor nameštaj Ukras Sakyamuni Buddh

Sjedi Budu ukrasi na veliko proizvođači u Jugoistočnoj Aziji Thai zanata kući dekor nameštaj Ukras Sakyamuni Buddh

KM 393.00
Količina robe


Odštampao LOGO : Možete
Da li patent izvori : Bez
Velicina : 25 * 16 * 37
Površinu Tehnologija : Naslikao
Umeće : Skulpturu
Kraja trava Fabrika Svaki regionalni Nacionalne Zapošljavanje agenti i distributerima, potpisivanje ekskluzivni lokalne isporuka agenata .
Ako su vaše ideje, tvoj dizajn umjetničko djelo ili uzorke, imamo profesionalni dizajn i tehnički tim da proizvede prema vašim zahtjevima. Molim te nazvati i razgovarati o običaj smole materijal proizvoda, Službe telefon 0755-89381771 I radujem sa tobom pobijediti.
Proizvod parametre :
Model : Budu ukrasi (Tajlandsko Buda)
Proizvod Specifikacije : 25 * 16 * 37 CM (SAM * M * H)
Materijal : Smole, FRP
Proizvod Proces : sliku
Predstava prednosti : najbolji materijal, boje, gladak i jasno, pa napolju boja efekat, izuzetan rad.
Ostale proizvode preporučio :
Horizont trava brod proizvoda fabrika je osnovana u 2003, sada ima više od 100 profesionalni i tehnički zaposlenika, više od 5.000 kvadratnom metru biljka, da li je izvanredna privatna preduzeća u Shenzhenu, počinio razvoju kulture subjekata, kompanija's proizvoda je pozvan da učestvuju u ICIF izložba. Od samog početka brzo razvoj broj srednjih poduzeća kroz korporacijska kultura prilagoditi poklone. Proizvoda u svim glavnim gradovima širom zemlje na veliko prodaja i izvoze u tržišta u Južne Azije, Evropi i Amerika, dobio po tržištu.
Njemačka da vam predstavim prvu klasu opremu electroplating proces, moderna napredne tehnologije i tradicionalne povezani ko rođena braća oplate savršena kombinacija tehnologija, stvaranju sjajan zlato oplate.
Pored toga kompanija se fokusirati na statue razredu ima više u dubinu studija, veliki Buda Zanata (Guanyin, Maitreya, Bog Bogatstvo, Guan Gong, i tako dalje).
Radimo u dobroj vjeri, kvalitet i cijena koristi ideja saradnje, tokom godina naš kvalitet i službe su dobili priznanje od nove i stare mušterije, toplo pozdravite nove i stare mušterije i prijatelji zovu razgovarati!

R

Slične ponude