.

.

Kirin je li ikada bio na / feng shui ukrase ukrase / lečenje otkaz čašu / Kući Ukras / gradu kuću od zlih duhova

Kirin je li ikada bio na / feng shui ukrase ukrase / lečenje otkaz čašu / Kući Ukras / gradu kuću od zlih duhova

KM 3390.00
Količina robe

flash prodaju Karneval Cijena
Zar ne 919.68 Posao cvjeta uspjeh Osam Konje plakata ploču marke bakra otvorio poklon za useljenje ukrase mural kutiju Karneval Cijena
Zar ne 526.40 Orlovi ukrase rezbarenja drva zanata ambiciozan izložba šef stolu Ukras useljenje otvaranje Karneval Cijena
Zar ne 178.20 rezbarenja Drva tikva želja želja Kraljica Ukras drvo ukras ukrase smole zanata ukrase dnevnoj sobi ulaz
Novo tržište, kako da vam se odužim stare i nove mušterije, novi proizvodi će biti kupio u prodavnici dati Drevni čašu auto visi otkaz!
160*95*162mm
Kirin je li ikada bio u
Staklo pripada vrijedna radi umjetnosti, iz dva razloga : Prvo, posebno lečenje čašu materijal, i svoje proces proizvodnje prilično je složeno, vatra, voda da idem na desetine procedura da završi, i neka je svjetlo proizvodnju će deset da dvadeset dana, i uglavnom se osloniti na ruku. Veoma teško shvatiti sve aspekte svoju toplinu shvatiti teško može biti rekao je da je pola osloniti više vještine pola sreću. Samo pušten jedan, prinos je samo 70%. Više kritičnom je ljekovito staklo ne može biti pročišćen, što znači da kada mali problem, deset dana, na desetine procedura, napore mnogi ljudi odmah idi niz odvod. Drugo, staklo nije samo materijal, ali i kulturni proizvod, i što je još važnije, Stakla su jedinstveni, ne dvije identične stakla.
Kako da identifikuje "čašu vode" i iscjeljenja stakla
U posljednjih nekoliko godina, tržište se pojavio veliki broj nisku cijenu. "Čašu "Proizvoda, u stvari, ovo je" lažna stakla "proizvode, ne pravi čašu, ali jer posao je bio namjerno pogrešne potrošači, će imati" čašu. "Dijalekt naviku u mnogim dijelovima Kini, "paralelno" znači "lažne" ili "imitacija", znači da je pravo značenje čašu vode je "lažna stakla." čašu u transparentni plastične smole plus pigmenata kasting proizvodi od smole, što je obeležavala nisku cijenu, niska tehnologija, jednostavan proces, lako razlikovati masovnu proizvodnju, uglavnom u stakla :
Identifikacija karakteristike čašu vode :
1, nisko refraktivnu indeks smole izazvao različitih proizvoda teksturu, čašu kristalno jasan osećaj za nedostatak vode kristalne čaše. 2, težinu razlika između težina vode čašu čašu za 30%. 3, čašu lako starenja, boju nestabilnost.
"Čašu," u identifikaciji osobine :
"Čašu," materijal je smole, Shuijingjiao I druge hemijske sirovina, slično transparentni plastike, koja je obeležavala :
A, boja : jasno hemijske pigmenata, sa plastičnim proizvoda.

R

Slične ponude