.

.

Jednostavno moderne skulpture smole zanata ukrase kući golubovi apstraktno dobro ukrasni zid vješanja

Jednostavno moderne skulpture smole zanata ukrase kući golubovi apstraktno dobro ukrasni zid vješanja

KM 133.50
Količina robe

Dušo Boja : Uobičajeni srebrne oplate (može biti učinjeno pored efekat oplate, kao što electroplating zlato, šampanjac da, belu, crnu, crvena, itd.)
Dušo Siz 24x7x17 24x5x17 24x6x15 (dužinu x širina x visine)
Dušo materijal 0.40 kg 0.46 kg 0.44 kg
Dušo materijal : Smole / Oplate
Dušo paket : Kutiju + pjene set od tri različita stav ptice
Set od tri različita stav ptice
U Kupovinu Bilješka :
Dućan sve bebe su u-nekako pucnjave, molim vas, budite sigurni da kupim pro! Vidim bebu opis pre nego što si kupuju, ne da kupiš sa maštu, boje i maštu kao povratak razlog da se ne poklapa! Koliko kompjuteri su drugačiji jedno za boju prikazan na boja je previše osjetljiva pro Kupiti pažljivo i objektivno prema! ??
Kompanija's proizvoda je više stila vrste, Taobao pokazati samo dio proizvod, zar ne nađemo proizvod u prodavnici, da je vlasnik može poslati slike i konsalting; materijala i veličinama mogu se pretvarati, da mapu običaj obradu. Za pitanja, molim vas konzultirati Želim ili telefon 13528866703, QQ : 2336359652
O Vrati :
1. Zapovijed broj 30 ili manje, ispred kurir inspekciju Molim vas, potpišite.
2. Kvantitet više od preko 30, i nije zgodno inspekcije, račun, kad kupci molim te provjeriti proizvod pakovanje netaknut i broja proizvoda je tocan, i onda znak. Ako našao da imaju probleme, molim te, odbij! I blagovremeno telefonski kontakt nas!
Nakon kupac dobio robu tri dana od inspekcije put, Ako inspekciju našao taj proizvod kvalitet probleme ili proizvod oštećen, molim te, uzmi dobre slike proizvoda u pitanje i nas kontaktirati (Biti siguran da zadržite dobar proizvodje original pakovanje) Će biti otpušteni odmah riješiti naše verifikaciju.
1. Ako proizvod je oštećen tokom transporta, ili ogrebao naš paket se vratiti.
2. Ako račun tri dana pre nego što imate bilo kakvih pitanja, mi imamo pravo da ih nose, tako da inspekcija je vrlo važno, je da se osigura da interesa obje strane, ali i najviše osnovni principi online u kupovinu, pa molim te kupci brini, Hvala ti na razumevanju i podršku ??
Molim te, izaberi proizvoda moraš kupiti prije kupaca, fotografisao proizvoda nakon opis proizvod znači da li se slažete sa tim i potvrdite, ne zbog tvoje lične želje ili odstupila razumijevanju proizvoda i druge non-kvalitet problema vratiti zahtjeva Oh!
Zbog Dostava :
Prvi : mušterija da moja fabrika od spominjanja inspekcije.

R

Slične ponude