.

.

PM1208M Gama Gospodar II, Radijacije Sat, Kalibrisana od Polimaster Ltd.(Bjelorusiji) sa 0.06 na 1,5 MeV Energije Domet

PM1208M Gama Gospodar II, Radijacije Sat, Kalibrisana od Polimaster Ltd.(Bjelorusiji) sa 0.06 na 1,5 MeV Energije Domet

KM 733.35
Količina robe


Zglob Nuklearne Gama Zračenje Otkriti Gledati sa slatka & stila kombinacija gama dosimeter. Ovo Gama Gospodar II potpuno je Švicarski-napravio sat. Preciznost sat sa izgradio u jednoj državi detektor zračenja. To je Gajgerov-Muller cijev da se ponaša kao njegovi senzorski koji otkriva & mjera gama-zračenje i pretvorite to da Dozu Ekvivalent Stopa (DER) i Dozu Ekvivalent (DE) . Ove informacije pomaže ti u trag i pratiti nivo radijacije na području da si kao pa to procjena potencijal akumulirana korišćenje gama zračenja.
To je prilagodljiva alarm za DER i DE i obavijesti korisnika kada definisanim skupom granice za gama-zračenje su postigli. To osigurava pouzdanost i tačnost sat operacije. Plus, vodo-otporna čelika slučaj omogućava upotrebu instrument na dubine i do 100 metara ili 328ft. Sat ima i electroluminescent backlight sam to dozvolio da bi upravljao u mraku.
Mali dosimeter je od presudne važnosti za profesionalci radi sa radijacijom izvori kao da neko brine radioecological pitanja. Kao radijacija pozadini povećava uveliko na visokim visinama Gamma Master II zglob gama indikator je preporučio da česte avion putnici za praćenje svoje radijacije izloženost. Ovo neverovatno detektor je i idealno za
osoblje hitne & ljudi koji rade u bolnici
koji je možda bi i reagirala .. na nesreće, ili incidente terorističke napade, koji mogu uključiti radioaktivni materijal, kao i one koji dati snimke i ostala radioaktivni vezane bolnici posao kristali prodavaca , po studiji kristali su zračenje i možda odražavaju radijacije na ljude da prodaju kristal i radijacija možda highe
Jedini način da bude siguran da ne radijacije je uključen je mjeriti. Štaviše, povezivanjem Gamma Master II da PC preko instaliranje uključena Softver CD i Ir DA ili infracrveni adapter, možeš poslati podatke u Gamma Master II da PC za skladištenje ili dalje analizirati da vidim da li gama zračenja na tom području je u sigurnim domet ili ne. Također, Gamma Master II dozvoljava multi-korisnik interfejs, da radnju svoje očitavanja u istu mašinu. Ovo može biti jedna Gamma Master II sa više od jednog korisnik ili više od jednog Gamma Master II sa jednog ili više korisnika.
*********NAPOMENA : Ir DA adapter nije uključena u spremno i može kupiti bilo gdje
Pored toga, sve više i više građana zanima osobne zaštite od radijacije. Razlozi uključuju izgubio izvora, nuklearnoj nezgodi, nuklearna ili radiološke terorizma i mogućnost nuklearno oružje se koristi u ratu.

:
DANOPLUS
:
PM1208M_METAL
DIY Zalihe:
Električni
:
Gama Zračenja Detektor i Gledati
Kalibracija koje:
Polimaster u Republici Bjelorusiji
Energija domet :
0.06 na 1,5 MeV
detektor:
GM (Gajgerov-Muller) cijev
Alarm Tip:
audio vizuelna
Otporan Na Vodu:
100m (328ft)
:
Jedan CR 2032 Litijum baterija(uključena)
:
R

Slične ponude