.

.

Lavalier Reveru klik-klak Omnidirectional Mikrofon TRRS 3.5 mm Jack Handsfree 3.28 ft Kondenzator Mini Snimak Mikrofon za Apple iPhone

Lavalier Reveru klik-klak Omnidirectional Mikrofon TRRS 3.5 mm Jack Handsfree 3.28 ft Kondenzator Mini Snimak Mikrofon za Apple iPhone

KM 3.86
Količina robe


Slobodne ruke mikrofon : 3.28 ft ekstra dugo kabl i snimak omogućiti ti pisati ili tip ili nešto kad snimak. TRRS 3.5 mm Jack : TRRS (Napojnicu, Zvoni, Zvoni, Rukav) osigurava besprijekoran zvuk kvalitet. Postoji ogromna razlika između govoreći direktno na telefon kada snimak i koristeći mikrofon. Sa mikrofon, zvuk kvalitet je još svjež i duge i jasno. Aparata i iskoristi, nije bilo druge aplikacija je neophodna. I telefon će da ne idemo u 'slušalice mode' kad uključiti u Skladu s Jabuke i Phone, i Pad, i Pod Dodir. ALI DSLR, kamere, audio rekordere, PC NIJE kompatibilan. Slobodne ruke mikrofon : 3.28 ft ekstra dugo kabl i snimak omogućiti ti pisati ili tip ili nešto kad snimak.
TRRS 3.5 mm Jack : TRRS (Napojnicu, Zvoni, Zvoni, Rukav) osigurava besprijekoran zvuk kvalitet.
Postoji ogromna razlika između govoreći direktno na telefon kada snimak i koristeći mikrofon. Sa mikrofon, zvuk kvalitet je još svjež i duge i jasno.
Aparata i iskoristi, nije bilo druge aplikacija je neophodna.
I telefon će da ne idemo u 'slušalice mode' kad uključiti u Skladu s Jabuke i Phone, i Pad, i Pod Dodir. ALI DSLR, kamere, audio rekordere, PC NIJE kompatibilan.
Omnidirection : Efikasan kompanija omni-otisak mikrofon pokupi sve što ti kažu iz bilo kojeg pravca.
Polarni obrazac : Omnidirectional
Mikrofon promjeru : Φ6.5*5.0 mm
Osjetljivost : -47d B mozda, hvaia! javit 2d B
Frekvenciju Udaljenost : 20-20 KHz
Izlaz dakle taj : ≤680Ω
Standardna Operacija Napon : 2.0 V-10 V.DC
Višeg nacionalnog predstavnika mađarske : > 63d B
Žicu : 1.2 m
Paket su :
1 X Mikrofon
1 X Klip
1 X Vjetar muf
Napomena : Svjetlo pucnjave i drugačije ispovedanje može izazvati boja stavka na slici malo drugačija od pravu stvar. Merenja dozvoljeno greška je +/- 1 do 3 cm.

R

Slične ponude