.

.

144 je DOVELO Mikroskop Kameru Fluorescentna Prsten Svjetlo (4zone kontrolu 61mm MaxDia) 40-250mm radi udaljenost

144 je DOVELO Mikroskop Kameru Fluorescentna Prsten Svjetlo (4zone kontrolu 61mm MaxDia) 40-250mm radi udaljenost

KM 125.85
Količina robe


Energetski-spašavam lako da postavi prsten svjetlo da karakteristike sobna da se maksimalno operaciju i korisnik je utjeha, čak i za dug period. to je opremljen 144 jednako rasporedjena DOVEO svjetla i pruža mekan iluminata bez ikakve štete. To je četiri funkcionalan dugmad zvao MODE Kontrolu dugmad to ti daje snagu da kontrolu osvetljenje zoni odvojeno i još 2 Svjetlost dugmad koji kontroliše svjetlo intenzitet ili svetlost svetlo. Mode Kontrolu dugmad ti daje slobodu da izabereš, i/ili spojiti drugačije osvjetljenje ugao ili osvjetljenje zoni i prilagoditi svjetlo intenzitet prema tvojim potrebama pritiskom pozitivna ili negativna svjetlost dugmad.
To UMANJUJE ODSJAJ OD REFLEKTIVNIM PROTIVI pogled površinu manama i prevazići vidljivost problem povezan sa odsjaj i prati čak i teško vidjeti mane u plastiku i metalnu površina, poremećajima u solder zglobovima i dobro bodova na providno površinu sve postaju vidljivi kada je obasjan sa ovim novim DOVEO prsten svjetlo. Sa svojim kontrolisanim iluminata, možeš promijeniti svjetlo intenzitet i zonu ili koriste bilo stalno da upoznaš optički instrument i pojedinačne zahtjeva što rezultate jasno i živu slike.
Četiri svjetla zone, puno ugao ili zoni kombinacija i undistorted mekan svjetlo distribucije u kombinaciji sa sobna nagomilavanja. Nikad ne možeš otići u redu sa sve ove crte i prednosti. BITI POD KONTROLOM!
Osobine : Offers1 GODINA GARANCIJA Unutrašnje promjer je prilagodljiva da se poklapa sa različitim mikroskop Opremljen 144 je DOVELO sijalice za najsjajnija i većina povoljan osvjetljenje okruženje Karakteristike 4 Zoni/Mode kontroliše odvojeno i mnogo ugao/zoni kombinacija Pruža prilagodljiva svjetlost za fleksibilnosti odijelo svaki posao i skladu paljenje za objekt iluminata Prsten Svjetlo su pokriveni da dodam dodatnu zaštitu da je DOVELO žarulje Instaliranje da mikroskop i kameru je veoma brzo i lako iskoristi za Podešavanje jebe držati prilog u mesto, Pruža cool, baklja besplatno i fokusiran sjena-besplatno iluminata sobna da se maksimalno operaciju & korisnik je utjeha, čak i za dug period Prilagodljiva promjeru za krajnju u prilog fleksibilnosti za razne alata i opreme* Odobrio strogi kvalitet i sigurnost standarde za DUGO i PROBLEMA život punjac za NAS ili UK ili Australijski ili Evropska regionu je pod uslovom
Specifikacije : Svjetlo Kontrolu : 4 mode svjetlo kontrolu, svaki način ima prilagodljiva svjetlost Vanjski promjeru : 98mm Unutrašnje promjeru : 61mm Snagom : 4.

:
DANOPLUS
:
Zuma Odnos:
500X & Ispod
:
GX-860
Drawtube:
prsten svjetlost
:
144 je dovelo prsten svjetlost
svjetlo kontrolu:
4 Zoni svjetlo kontrolu
Zonu Kontrolu:
prilagodljiva svjetlost na svakoj zoni
Vanjski Promjeru:
98mm
Unutrašnji Promjeru:
61MM
Snagom:
4.5W
Svjetlost prilagoditi:
0-100%
radi udaljenost :
40-250mm
količina je dovelo:
144 komade
Svjetlost:
20000Lux na vrhuncu 100mm
R

Slične ponude