.

.

Automatsko Desktop Bežični Savršeno Pokreni Aparat za softcover i tvrdi uvez knjige A4 veličine

Automatsko Desktop Bežični Savršeno Pokreni Aparat za softcover i tvrdi uvez knjige A4 veličine

KM 1948.50
Količina robe

A4 veličine Automatsko Desktop Bežični Savršeno Pokreni Aparat za softcover i tvrdi uvez knjige
Model
SPS-J400
Obavezujući
Za Oboje Knjigu i mekan pokriti
Obavezujući dužinu
340mm
Obavezujući debljine
38mm(350pages)
Papir debljine
18 G-70 G ( Pokriti debljine : 80g da 200g )
Obavezujući brzinom
140books/sat
Prikaži
LCD
Topi lepak vremena
Za 15 minuta Vruće travu temperatura : 150 C da 180 C
Napon
220 V, 50 hz . Pre-grijanje moć : 1000 W. Radne snage : 170 W .
Sjaj za usne težinu
62 KGS
Pakujem veličine
580*560*250mm
Karakteristike
1. Ovo Desktop lepak Vezice može povezati knjigu knjige, koji imaju posebne za preduzeća i zavodi kancelarije. Možeš da vidiš jedinstvena ideja i inicijativu duh u svakom pogledu. Ova serija je lako prolazi, samo pritisni dugme i to će se vezati za tebe brzo i profesionalno.
2. Elegantan i dražesno izgleda, compact veličine, bez buke, miris su još jedno remek-delo od ove serije, koja je derivat Ruicai je uporan cilj i ideja.
3. Mikro-računalo : knjigu test, stegni test, ovde cutter test, lepak-roller vrti i stezaljku sto su svi auto-senzor. Vrijeme za staviti knjigu, vrijeme da stavim masku, pritisak akcijom knjiga može biti prilagođen prema tvojim potrebama. Osam vrsta samo-ček, greška upozorenje prikaži, greška ispravka, ovi nacrti napraviti ti poznato tvoja mašina brzo.
4. Dva kruga zrak-slomiti prekidač, curenja krug-pažnja, visoka temperatura, sigurnost pokriti, čuvar je ventil, i drugi sigurno upozorenje ćeš se smiriti.
5. Po običaju, elegantan i glatko izgledima je derivat ideja slučaja i udobnosti Ruicai.
6. Vertikalnim stezaljku pokriti patent je još jedan sjajan tehnološki provala kroz od Ruicai proizvoda koji su drugačiji od proizvoda od druge kompanije, stegni-pokriti-sto ustanite i postići knjigu bez letup; struktura uzorak i pouzdan, zaveži savršeno, postao je meta plagijat za vrijeme
7. Ova mašina se mogu prilagoditi da upoznam drugačije potrebe knjigu sa različitim debljine
8. Čak se prijavljuju-lepak nakon jedan put knjiga ni sa zajednički ljepilo lepak jako smanjuju troškove, u odnosu na druge mašine, naša mašina je zgodnije i efikasna.
9. Očovjekoličena dizajn, kao što je kolektivna fioci, zgodno lepak-mijenja, i prijateljski čovječe-mašina interfejs, veliki kapacitet lepak tenk upozna potražnja za masovnu proizvodnju.

R

Slične ponude