.

.

NeoBack Prilagoditi Obojio Portret Apstraktno Muslin fotografije backdrops Stari gospodar muslin pozadini za foto studiju MC0122

NeoBack Prilagoditi Obojio Portret Apstraktno Muslin fotografije backdrops Stari gospodar muslin pozadini za foto studiju MC0122

KM 59.00
KM 89.98
-34 %
Količina robe


Materijal : 100% pamuka
Veličina ništavno u jednom komadu.
6.5x10ft 200x300cm
10x10ft 300x300cm
10x20ft 300x600cm
Stari Gospodar Muslin backdrops su dizajnirani da imam nevjerojatnu boja i teksturu i samo sa najkvalitetnije Muslin materijal. Naš Muslin su dobar izbor za tvoje fotografije pozadinu i svjetlo dovoljno da koristi dok je radio na lokaciju i dalje trajnih dovoljno da traje.
Ovo Muslin backdrops mogu biti od ili visio uspravno, koristili u studiju ili na lokaciju. Nabaciti malo boje gelove i gledati ih pop. To je sigurno džez bilo sliku te odvesti. Naš Muslin porijekla su super za sve vrste fotografije : porodica, djece, maturanti ju, bridals, modela, i komercijalnih posao. Svaki ima rod džepu to je sašila zajedno vrhu ivice čini spreman da visi u sekundi do hrane prečke kroz to. Ovo backdrops može da bude visio na pozadinu stani, plafon mount sistem, ili čak koristi standardni "A" hvataljke.
Većina Muslins su napravljeni da bude visio na otprilike 10' (3 metara). Mjesto čist samo koristi vlažnu krpu. Obično tamnije boje imaju tendenciju da blede malo.
Molim te napomena : Ove Muslin backdrops su zaljubljen obojio ili ruka je naslikala, što ih čini jedinstvenom sa ekskluzivni jedan od dobar dizajn. Dizajn mogu razlikovati malo od pozadinu zamišljao.
Osobine :
- Zaljubljen obojio i Ruka je naslikao strane majstora
- Ručno koristeći teskom muslin tkanine pruža više život
- Naslikao koristeći visokog kvaliteta slika
- 100% pamuka da apsorbuju svjetlo i pomoći da eliminišemo odraz
- Šta ti dođavola gledaš, napravljene od jedan komad materijala
- Seamed zajedno na krajevima da se spriječi suze
- Rod džepu
- Mjesto čist samo(ne pere)
Odmjeravali Reference
Ako imate određeni odmjeravali treba : Sve backdrops može biti običaj veličine. Kontaktirajte nas.
Važno Obavještenje!
Mi nisi odgovoran za bilo dužnost carina na odredište carine. Kupci imate obavezu da plati dužnost na odredište carine.Kupci mora platiti dužnost sami I necemo responible za li se vratiti ili običaj drži uzrokovana dužnost tarifa pitanja.
Slika Pokazuje :

Veličine (mm):
6.5x10ft 200x300cm, 10x10ft 300x300cm, 10x20ft 300x600cm
:
NeoBack
:
MC0122
Paket:
Da
:
Muslin
Stil:
Stari Gospodar
:
Pro Obojio
:
Width X Height(Length)
:
100% Pamuka
Težine:
140-150g/SQM
Pranje Metod:
Mjesto čist samo Ne pere
Veličine Neslaganje:
Dozvoliti 2-3 cm
Boja Neslaganje:
Mala Razlika
Pakujem:
kartonu kutija
Isporuka vremena:
3-7 dana
R

Slične ponude