.

.

100w Domaćinstvo automatsko 220v 50 hz buster pumpu kini proizvođač

100w Domaćinstvo automatsko 220v 50 hz buster pumpu kini proizvođač

KM 99.00
Količina robe


100w Domaćinstvo automatsko 220v 50 hz buster pumpu kini proizvođač
Naftovod buster po imenu Incredibles je instaliran u planu buster pumpu. General je rekao da je naftovod buster odnosi instaliran u naftovod prenos fluida pumpu znači da nije ograničen na poseban tip ili oblik pumpu, koji može da bude vertikalno također mogu biti horizontalno, vertikalno multistage centrifugalna pumpu kao , horizontalna multistage centrifugalna pumpe, vertikalno jedan stadij centrifugalna pumpe, horizontalna jedan stadij centrifugalna pumpe, samo priprema centrifugalna pumpe i tako može nazvati naftovod pomagaca. General industrija je rekao da naftovod buster pumpu odnosi naftovod strukture. Posebne dodatke pumpu princip i strukture, molim vas odnosi na principu radi.
1, većina naftovod buster pumpu centrifugalna pumpu. Sa širok spektar nastup, proizvodnja tehnologija je zrelo, da li je zgodnije koristiti i održavanje.
2, lako da operise, pouzdan, lako prilagođavanja i održavanje, i lako provesti automatika i daljinski operaciju.
3, srednja brzina, može biti direktno povezane s električni pogon i turbina, prijenos je mehanizam je jednostavan i veoma kompaktno.
4, koristeći naftovod struktura (jedini ulaz i izlaz nalazi na isti ravna linija) dizajn, instalaciju je veoma jednostavno, samo treba da se ne mešam u outlet; održavanje kao non-pumpa neuspjeha, ne možeš izvaditi cijev sekcija da ukupna održavanje pumpu .
5, jednostavno i compact strukturi, male velicine, svjetlo težinu, manje dijelove, polako za proizvodnju, nisku cijenu, i mala stopala, tako da je oprema i popraviti troškovi su jeftinije.
I. Parametar podataka :
II.Korištenja
III.PAKET.
IV.PROIZVOD DETALJ
V. KAKO DA NAS KONTAKTIRA.

R

Slične ponude