.

.

QBY5-15 DN15mm Petu Generaciju Nerđajućeg Čelika Dijafragmu Pumpu sa F4 dijafragmu

QBY5-15 DN15mm Petu Generaciju Nerđajućeg Čelika Dijafragmu Pumpu sa F4 dijafragmu

KM 511.50
Količina robe


QBY5 Peti Generation Series 304 Nerđajućeg Čelika Gumenjaci Dijafragmu Pumpu
Predstava rezime
QBY zrak operisao dijafragmu pumpe ne samo da auspuh protok tekućina, ali također mogu da prenesem neke nelagodno tekla srednje pečenu, sa zasluge vrijednost samo-pumpa pumpu, ronjenje pumpu, štit pumpu nejasan pumpu i greh pumpe, itd.
QBY gumenjaci dijafragmu cipele su najnoviji model kod kuće.Oni su funkcionisao da uzme i puši u raznim korozivne tečnost sadrže granule,Masa,nestabilan,inflammable,eksplozivno ili otrovne tekućina,porcelan nejasan,pire voće,dimnjak,u vreme reklamacije na rezidualnu naftu u cisternu,privremeno obratom od tanker,itd.Predstava parametre niz su blizu da njemačkih WLLDENPUMPS i Američki MARIO-WPUMPS.Komponente u kontakt sa tok su napravljeni od nerđajućeg čelika ,aluminijske legure i baci željeza, dok dijafragmu možda BR,piton,istu ili PTEE.
QBY gumenjaci dijafragmu cipele su vođeni kompresovan vazduh ,parni ili otpada gas,sisaljku glavu 7 miliona ,isporuka glavu između 0-50 miliona,i protok beskrajno prilagodljiva između 0.8-30m3/h.
1.To je nepotrebno da sipaš crtež vode, sisaljku lift dođe do 5 metara visine, isporuka lift dođe do 70 metara dužine i izvoz pritisak ≥6bar.
2.Širom protok i dobra predstava. Promjer dozvoljeno da prođe max žito dostigne 10mm. Šteta je veoma manje od pumpe, dok je iscrpljujuće mulj i greh.
3.Isporuku lift i protok mogu proći su samo ventil otvori shvatio korak manje prilagođavanja (su samo pritisak prilagođavanja je između 1-7bar).
4.Ova pumpa nema rotary dijelove i ne nose foke. Dijafragme će potpuno odvojeno iscrpljeni srednje i pumpu trči dijelove, radi medij. Je prenio srednje ne može biti procurio napolju. Tako se to neće dovesti do okoline zagađenja i ljudsko tijelo sigurnost opasno dok iscrpljujuće otrov i zapaljiva ili korozivne medij.
5.Bez struje. To je bezbedan i pouzdan dok se koristi u zapaljiva i istražujem mjesta.
6.To može biti natopljena u medij.
7.To je zgodno da se koristiti i pouzdan na posao. Samo otvoriti ili zatvoriti plinski ventil tijelo dok počinje niti zaustaviti. Čak i ako je medij operaciju ili ću ih naći iznenada jako dugo zbog nesreće bitno, na pumpu neće biti oštećen uzrokovana ovo. Jedna od utovar, pumpu će automatski prestani i ima samo zaštitu funkcije. Kada teret oporavi normalno, to takođe može pokrenuti automatski.
8.

R

Slične ponude