.

.

6pcs/set DIY Multi-funkcije Quilting Jamu Šivanje Mozaik Crtež Vladari Kvadratnih Krivinu Krojač Šivanje Brod Alat

6pcs/set DIY Multi-funkcije Quilting Jamu Šivanje Mozaik Crtež Vladari Kvadratnih Krivinu Krojač Šivanje Brod Alat

KM 13.00
KM 21.25
-39 %
Količina robe


Specifikacije :
Boja : kao pokazao Materijal : imitaciju
Stil veličine :
(1) : multi-funkcionalni rezanje vladar 45*12.5 cm/17.72*4.92", da stavimo kod format, posebnu mjeru, i ekvivalent prijenos krivinu mapiranje i 1cm krivinu ocjenjivanje, raznim vežite kalup, dvije zajedničke sto itd.
(2) : multi koristi od krivine vladar 52*13 cm/20.47*5.12", pun opseg poseban krivine i 23 cm ocjenjivanje rešetke; poseban opremu;Krivinu mapiranje i jednaki volume transfer, 1cm krivinu guranja, raznim vežite uzorke, dvije zajedničke kontrolu stolove, itd. Skali je izgradio u i nikad nije nosio.
(3) : multi-funkcionalni mjerilo mogu staviti 55*5 cm/21.65*1.97", u suprotnom u duplo metrički; poseban vladara, opremu, ugrađeni skali, nikad ne nosim; dužina je 55 cm. U mekoću od vladara je veoma dobro, operacija može biti slobodan da se prilagodiš, i to je zgodno da nacrtam arc linija i krivulja, koja odgovara karakteristike i potrebe obrazac crtež.jedna strana je 55cm, 55 cm, druga strana je 21 inč ,5 cm široka.
(4) : zarez krivinu vladar 31*11 cm/na 12,2*4.33", također poznata kao 6 kvadratnih nogu zarez, rukav lisice, ogrlicu i druge savijanje vladar za kopanje dubinu krivinu crtež s vladar mršava, 180 stepeni savijanje, jake izdržljivost, bijeli transparentni, jasno skali, unutrašnji skali, nosim otpora. Minimum skali je za 0,5 cm, krivinu može se koristiti za odjeću tanjir tanjir, uzorak crtež, sa promijeniti crtanja i tako dalje, to je poseban alat za crtanje odjeća ne manje, crtao oblina poput kratki rukav ili rukav prepone luk, luk, ovratnika, raznim vežite kalup i tako dalje, ali također mogu biti korištene za mjerenje dužina krivinu
(5) : armhole krivinu vladar 21*je 13,5 cm/8.27*5.31", poznat u narodu kao dugme noge dedukcije, visoko transparentnost materijal trenutak boja je jasno, postoje razne odjeću kolekcije poput : krivulja Wai, ogrlicu, cuff da nađem džepu linije, i druge funkcije. Ugrađeni liniju nikada nisam nosio, crtao raznim da nađem / džepu savij odjeću tanjur, jedan od alat igrali verzija dizajn
(6) : ugrađeni 45*5 cm B-95 stavi skali, carska hipotenuze staviti mjerilo, transparentni crvene linije, dok je 8 cm, 16 inca jedno ivice, u nogu. Jedna strana je metrički centimetar, sa milimetra na rubu. Za negativno kontrolo. Je nagnuti ivice je lako za crtanje, i linije su skrivene u vladara i trajna. 2 "x 18" (45cm) sa ekskluzivni poseban proces linije sakriven u stopala, nikad ne nosim, ali takođe posebno u redu linije i jasno, tačno, vrlo zgodno za dizajnera da nosim, je profesionalac potrebne alate.

:
VKTECH
:
Alat Postavlja
:
pletenje
R

Slične ponude