.

.

Podrške pomešao serije Proljeće podršku običaj dizajn čašu ekskluzivni hrabri novi bogatstvo vezana za sigurnost vozilo

Podrške pomešao serije Proljeće podršku običaj dizajn čašu ekskluzivni hrabri novi bogatstvo vezana za sigurnost vozilo

KM 75.00
Količina robe


Zar Ne 38.00 Prodao 4916 Predmet Zar Ne 89.00 Prodao 1006 Predmet Zar Ne 38.90 Prodao 2498 Predmet Zar Ne 36.90 Prodao 1987 Predmet Zar Ne 75.00 Prodao 6959 Predmet Zar Ne 93.00 Prodao 9356 Predmet Zar Ne 37.00 Prodao 1812 Predmet Zar Ne 36.90 Prodao 4557 Stavka
Proljeće Čašu svecano izjavljujem :
1 , Kvalitet odnos : Smo Strogi provođenje drevni dewaxing streljački 37 Procedura Nikad nisi išao prečicom, i insistirao je da je sve sa najbolji domaći sirovina (Newworkshop isti materijal fabrika), eliminiše upotrebu neispravni materijala ili čak i otpad! Da bi se osiguralo da gotov proizvod bez nečistoće, manje mehurići, visoko permeability, boju teku prirodno, površina je ne grubo, u redu odrađenog posla.
2 , Od posla : Sve proizvode su dizajnirani da ti otvore svoje pravio kalup, kalup praviš da eliminišemo red, spriječiti proizvod deformacija smanjuje, grubo površinu. Stotinu tehničari Sa više od stotinu poena 5 godina profesionalno iskustvo u detalje dogovor čak i više izvrstan savršenstvo, strogo kvalitet ureda za inspekciju, provođenje pokvaren na stranu, princip nikad recikliranog.
4 , Nego cijena : Smo Fabrika Direktan, iste kvalitete, privrženi smo celu mrežu najniži, kupim skupe tu razliku! Cijena Uključujući high-end poklon Pedantan blaga, visoke klase izgled, i jamčiti sigurnost prijevoza. Gdje je auto, ne mogu da visiti poklon, minus 5 Yuan.
5 , Nego služba : insistiramo 7 Dana bez razloga da se vratim, 70 Dana bez razloga da zamjenu robe, Nije zadovoljan, povrat novca! Loše marketing, presvuci se! Oštećenja tokom transporta, da ćemo izgubiti! Dobio robu našao kvalitet problema, vratio se da naš paket dostava! Manje sala, greškom, propust, i sve je izgubio jer smo proizvodi sve naše opredjeljenje!
6 , Nego marka : Proljeće Staklo je insistirao čašu preko deset godina je prva runda od kopna proizvođači u staklo industrije, bio je osmišljen za tržni centri, vlada i enterprise običaj, hramove, muzeja i tako dalje. Kvalitet je vrlo priznate od strane industrije, i pohvala.
Proljeće Čašu garantovano posao nakon fotografije su snimljene u prirodno svjetlo, nismo teži za savršenstvo sliku, samo kvalitet proizvoda pa, i predstavio se da si najviše autentično proizvod status, smanjenje hromatska odstupanje maksimalno! Auto je povezan sa veličinu od ukupne dužine o 360 MM.
Neispravni čašu glavni mogućnosti :
1.

R

Slične ponude